Ο κόμβος του Ισραήλ στο Enterprise Europe Network

Το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο των επιχειρήσεων στην Ευρώπη και έχει σαν στόχο τη μεγιστοποίηση του δυναμικού της ευρωπαϊκής αγοράς με τη διευκόλυνση της διεθνούς έρευνας και ανάπτυξης, της τεχνολογικής και εμπορικής συνεργασίας .

Το δίκτυο παρέχει στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε εταιρείες από όλη την Ευρώπη που παρέχουν ομοειδείς υπηρεσίες, πληροφόρηση για τις δυνατότητες χρηματοδότησης επιχορηγήσεων, αποκλειστικές εκδηλώσεις, συνέδρια και πολλά άλλα.

Ο Ισραηλινός κόμβος αποτελείται από τρεις κορυφαίους οργανισμούς στον ισραηλινό επιχειρηματικό στίβο : MATIMOP – Ισραήλ Κέντρο Βιομηχανίας Έρευνας και Ανάπτυξης , Ένωση Κατασκευαστών του Ισραήλ ( MAI ) και το Ισραηλινό Ινστιτούτο εξαγωγών και Διεθνούς Συνεργασίας (IEICI).

Η Ισραηλινή ομάδα του Δικτύου έχει σαν στόχο να βοηθήσει την τοπική βιομηχανία του Ισραήλ για τη δημιουργία διεθνών συνεργασιών με ευρωπαϊκές εταιρείες πολλών ειδών.

Μαζί με τους συνεργάτες του Δικτύου στο εξωτερικό, οι επιχειρήσεις-μέλη είναι σε θέση να αναζητήσουν πόρους μέσω του δικτύου και να σας ωφεληθούν από εξατομικευμένες υπηρεσίες, που προσφέρει το δίκτυο, κατάλληλες για τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης .

Enterprise Europe Network Ισραήλ παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με στόχο την παροχή βοήθειας σε ισραηλινές εταιρείες που διευκολύνουν τη διασυνοριακή συνεργασία με ξένους φορείς.

Υπηρεσίες Matching Partner

Ισραηλινή ομάδα του Δικτύου παρέχει βοήθεια σε ισραηλινές εταιρείες που αναζητούν κατάλληλους συνεργάτες για διεθνή συνεργασία .

Η πρόσβαση στη χρηματοδότηση της ΕΕ

Enterprise Europe Network – Ισραήλ έχει τη δυνατότητα παρέχει πληροφορίες σχετικά με το είδος της χρηματοδότησης που διατίθεται για τις ισραηλινές εταιρείες και συμβουλές για το πώς να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά τα κεφάλαια .

Δίκτυα & Brokerage Εκδηλώσεις

Το δίκτυο διοργανώνει εκδηλώσεις γνωριμιών σε όλη την Ευρώπη , όπου οι επιχειρήσεις μπορούν να συναντήσουν τους πιθανούς επιχειρηματικούς εταίρους εκ του φυσικού και να επεκτείνουν το δίκτυο τους.

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ),  συνεργάζεται με το ΕΚΤ  για την υλοποίηση του Enterprise Europe Network-Hellas, παρέχοντας υποστήριξη σε θέματα Ελεύθερου Λογισμικού, Ανοιχτού Περιεχομένου και Τεχνολογιών Ανοιχτής Αρχιτεκτονικής, με σκοπό να βοηθηθούν οι Ελληνικές επιχειρήσεις ώστε να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους, με βάση τη γνώση και την καινοτομία.

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com