ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 4η ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ AGORA | ΚΥΚΛΟΣ – ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

AB4_KΥΚΛΟΣΗ ΕΕΛ/ΛΑΚ και τα Creative Commons Ελλάδας συμμετείχαν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στην AGORA- ΚΥΚΛΟΣ, που διοργανώνεται στο πλαίσιο της 4ης Μπιενάλε της Αθήνας. Θέτοντας σε λειτουργία ένα συνεργατικό μοντέλο για την παραγωγή της, η 4η Μπιενάλε της Αθήνας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη δημιουργική συμβολή όλων όσων επιχειρούν να αναπτύξουν λειτουργικές προσεγγίσεις και συμπεριφορές σαν απάντηση στη σημερινή κρίσιμη εποχή. Φιλοδοξία του εγχειρήματος είναι να παραχθεί κάτι περισσότερο από μια έκθεση τέχνης: να δημιουργηθούν οι συνθήκες για συνάθροιση των ανθρώπων, ανταλλαγή, διασύνδεση, συνδιαχείριση, συναλλαγή, διαπραγμάτευση – η AGORA. Με αυτό το στόχο πραγματοποιούνται από τις 13 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή απόγευμα μια σειρά από χαλαρά δομημένες και πλουραλιστικές προσεγγίσεις πάνω σε κρίσιμες θεματικές κατηγορίες.

ΣΤις 24 Νοεμβρίου η θεματική ενότητα ήταν το Διαδίκτυο και εκτός από την ΕΕΛ/ΛΑΚ και τα Creative Commons Ελλάδας είχαν κληθεί και συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι από το Common Fest, το Fablab Athens, το Labs.opengov.gr και το Common Knowledge: Communities of Knowledge Production in Greece. Οι παρουσιάσεις που έγιναν από την ΕΕΛ/ΛΑΚ και τα Creative Commons είναι διαθέσιμες εδώ κι εδώ αντίστοιχα.

Περισσότερες πληροφορίες για την 4η Μπιενάλε της Αθήνας και την AGORA υπάρχουν διαθέσιμες στο http://athensbiennale.org/

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com